Мис Силикон завъртя главата на младо лъвче! (още подробности)

Мис Силикон завъртя главата на младо лъвче! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мис Силикон си хвана младо гадже!

Мис Силикон заби младо лъвче. Носителката на титлата в най-еротичната надпревара у нас Десислава Мутафчиева се залюби с мускулест мачо, който е няколко години по-малък от нея.

Мис Силикон

Мис Силикон си хвана младо гадже

Силиконката и Константин, както е името на татуирания младеж, се срещат случайно във фитнес залата.

Любовта им пламва по време на пандемията миналата година, като се засичат в краткия период, в който фитнесите работят. И двамата са страстни любители на тренировките и гаджосването им се случва лесно въпреки разликата във възрастта.

От залата те постепенно преминават към спалнята и вече имат сериозна връзка. Въпреки затегнатите мерки успяват заедно и да пътуват на почивка в съседна Турция.

Също така заедно катерят планини, тренират в домашни условия, а от началото на тази седмица отново са във фитнеса. Докога ще е така, могат да кажат само здравните власти.

Силиконката и младежьт имали и друга страст в миналото – дискотеките. В един период Десислава се изявяваше като танцьорка в столицата и Пловдив, а Константин обичал да ги обикаля и да се забавлява.

Но предвид факта, че в момента дискотеките са затворени, този тип забавление остава на заден план. Затова сега двамата влюбени прекарват повече време вкъщи и гледат филми.

Десислава има дъщеричка, която е на прага на пубертета, и в нито един момент не е изоставила грижите за нея. Новото гадже на силиконката се държал изключително добре с детето, разказват близки до двойката.

Десислава е известна с това, че предпочита да бяга от публичното пространство и скандалите, но точно това се случи, когато беше избрана за Мис Силикон. След победата кръшната мадама беше набедена за травестит и се изсипаха много хули по неин адрес, пише вестник „България Днес“.

„В началото ми беше странно. Аз не виждам да приличам на травестит. Хората обаче винаги говорят, те винаги за всеки да кажат нещо Някои момичета си мислят, че всичко, което лети, се яде.

Заблудени са по конкурсите за красота. Не се виждам сред другите миски. Те търсят публичност, искат да ги познават всички. Тези неща мен никога не са ме блазнили“, коментира Мутафчиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар