Честито: Певецът VenZy стана татко за първи път!

Честито: Певецът VenZy стана татко за първи път!
Гласувайте за статията

И певеца Венци стана татко

Певецът Венцислав Милър Ауори, по-известен като VenZy, стана татко на момченце в събота.

Той до последно пази в тайна новината, че чака първа рожба, но сам я сподели в социалните мрежи, малко след като синът му проплака в столичната болница „Шейново“.

Венци

Честито! На Венци му се роди син

„Слава на Господ Бог, твореца и вседържателя на всичко съществуващо, Слава на Исус Христос и Пресветата Божия Майка Дева Мария! Роди ми се син!

Казва се Антони, тежи 3.340 и е 49 сантиметра! Благодаря ти, Евгения Славова, за най-прекрасният подарък на света! Нека Господ Бог бди над теб! Сине, мама, татко и всички твои роднини винаги ще са до теб и ще те закрилят!

Аз ще направя всичко, което е по силите ми, за да те възпитам, да станеш един достоен българин, мъж и най-вече човек! Нека Господ Бог бди над теб! Обичам те от цялото си сърце!“, написа щастливият татко във Фейсбук.

Екзотичният софиянец VenZy произхожда от два рода с разностранни интереси.

Баща му идва от Нигерия в България, за да учи икономика и така се запознава с майка му, която следва в Медицинската академия. Но прадядо му е бил цигулар в Аржентина,

като по време на освобождението на Македония от османска власт получава апел от Стефан Стамболов, пратен до всички българи по света да помогнат на страната и се връща.

Музикaлнaтa му кaриeрa зaпoчвa в лeйбълa нa Мoнтe Мюзик c учacтиe в хитa нa Михaeлa Филeвa „Oпacнo близки“, a вeднaгa cлeд тoвa дeбютирa c пeceнтa „Пoд oткритo нeбe“ пo нeгoвa музикa.

Тoй e пoпулярeн cъщo и c учacтиeтo cи в тaнцoвoтo шoу Dаnсing Stаrs, кaктo и кaтo тeлeвизиoнeн вoдeщ нa прeдaвaнeтo „Музикa, Музикa“ пo БНТ. Майката е пиарката на изпълнителя Евгения Славова, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар