Фенове на „Черешката“: Манчев, дразниш!(Защо искат линч за готвача)

Фенове на „Черешката“: Манчев, дразниш!(Защо искат линч за готвача)
Гласувайте за статията

Зрителите искат да линчуват шеф Иван Манчев!

Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в „Черешката на тортата”, смятат вбесени от поведението на готвача зрители. Официалните страници на шоуто в социалните мрежи напоследък са препълнени от негативни коментари по адрес на водещия.

Много от феновете настояват за отпадането му от шоуто, защото вече трудно го издържат.

шеф Иван Манчев

Зрителите бесни на шеф Манчев, държал се безобразно

„Този Манчев дали само в предаването е дразнител или си е просто такъв -дразнещ, злобен, противен? Много ми е неприятен” – „Като злобяса към някой, който не заслужава… не е справедливо” –

„Ами, такъв си е… искахме да се снимаме с него и почна да ни размахва ръка да се махаме. Мъжът ми го пита за най-добрата рецепта за боб чорба, а той му каза: „Абе, момче, махай се!”. Това са много малка част от коментарите, които зрителите на „Черешката” напоследък пишат на страниците на шоуто на Нова телевизия.

Повечето от тях намират водещия за изключително злобен и дразнещ. Според тях той не е справедлив в оценките, които поставя на участниците, често показва пристрастия и не приема вкус, различен от своя собствен.

Особено възмутени бяха феновете на шоуто във вечерта на Димо Алексиев миналата седмица. Шеф Манчев не спря да критикува актьора, че не е готвил сам, а е получил помощ. „Не съм забравила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви й готвач, но получи плакет”, подхвърли зрителка, която очевидно редовно следи шоуто.

Други пък се ядосаха на думите му, че в салатата от зеле и моркови не се слага целина. Истината е, че много от българите обичат тази салата именно с целина.

„Манчев, дразниш!

Така ли не разбра, че много от хората са с различен вкус от твоя! Че има такива, които не понасят миризмата на розмарин! Че има хора, които обичат салатата от зеле и моркови с целина! И още, и още… Хубаво е да изразяваш професионално мнение, но без да размахваш пръстче и без назидателен тон!”, пише друг зрител на предаването.

Като че ли най-сполучливи обаче са сравненията със свекървите: „Манчев е надминал свекървите със жлъчния си хумор и забележките” и „Манчев е като дърта свекърва”.

Шеф Манчев действително в последно време изглежда неподготвен в коментарите си в шоуто. Във вечерта на Диди Дрингова например похвали домакинята, че прави десерт с авокадо. Кулинарят обяви, че никога не е виждал в „Черешката” да се прави десерт от авокадо.

Но редовните зрители помнят, че преди време бе дал задача да се готви с авокадо. Трима от петимата участници приготвиха именно десерти с този плод. Единият от тях бе Орлин Павлов, който стана победител. Отново на Дрингова готвачът направи забележка, че е избрала пилешко месо за вечеря.

Според него пиле не се готви за официална вечеря, а само за обяд. Но в предаването често е готвено пиле, а за първи път се прави подобна забележка. Актрисата Ралица Паскалева преди време дори взе плакет за най-добра домакиня именно с вечеря с бяло пилешко месо, писа Уикенд.

Много зрители забелязват тази склонност на кулинарния гуру да си противоречи в различните издания на „Черешката”. Това ги дразни, но още по-неприятен им е двойният аршин, с който мери различните участници.

Заклетите фенове на предаването рядко взимат предвид, че това е просто шоу и готвачът вероятно има и други подбуди за забележките си освен чисто професионални. Те предпочитат по-мек тон в предаването и много се надяват доскорошният им любимец Манчев да не заприлича на копие на Виктор Ангелов от „Кухнята на ада”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар