Огромно щастие споходи Елизабет Втора

Огромно щастие споходи Елизабет Втора
Гласувайте за статията

Тя посрещна деветото си правнуче

Кралицата на Великобритания – Елизабет Втора, е на върха на щастието след това, което я споходи.

Тя и херцогът на Единбург станаха прабаба и прадядо за пореден път. Принцеса Юджини е родила. Тя е дарила съпруга си Джак Бруксбанк с момче.

Елизабет Втора

Тя посрещна деветото си правнуче

Това се е случило на 9 февруари в болницата „The Portland Hospital“ в Лондон. Бебето тежи 3, 65 килограма, става ясно от официално изявление на кралското семейство.

„Нейно кралско височество принцеса Юджини благополучно роди сина си днес, на 9 февруари, в 08:55, в болницата „The Portland Hospital“. Джак Бруксбанк е присъствал на събитието.

Кралица Елизабет Втора и цялото кралско семейство, са очаровани от новината. Това е първото дете на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк, първото внуче на херцогът на Йорк и Сара – херцогинята на Йорк.
За сметка на това обаче, бебето е деветото правнуче на кралица Елизабет Втора и херцога на Единбург – принц Филип.

Нейно кралско височество и бебето са в добро състояние“, пише в официалното съобщение.
Самата принцеса Юджини сподели щастливата новина в акаунта си в Instagram. Тя дори е публикувала първа снимка на бебчето си, на която се виждат неговите ръчички.

Въпреки щастливата новина, британците настръхнаха срещу кралицата, след като тя лобира за промяна в закон, с цел да прикрие богатството си.

Поредица от правителствени бележки, открити в Националния архив, разкриват, че личният адвокат на Елизабет Втора е оказал натиск върху различни министри. Те е трябвало да променят предложеното законодателство, за да попречат нейните дялови участия да бъдат разкрити публично.

След намесата на Елизабет Втора, правителството вмъкна клауза в закон, предоставяйки си правото да освобождава компании, използвани от „държавни глави“, от различни мерки за прозрачност.
Истинският мащаб на личното богатството на кралицата никога не е бил разкрит, въпреки че се изчислява на стотици милиони лири, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар