Днес с роджен ден е тази голяма знаменитост

Днес с роджен ден е тази голяма знаменитост
Гласувайте за статията

Роби Уилямс и съпругата му Айда имат четири деца, като последните две са износени от сурогатна майка. Не може да шофира – не изглежда плюс, но Роби обяснява, че в Лондон не му се е налагало да използва кола. За какво са иначе лондонските таксита?! А в Ел Ей, където също има дом? За какво тогава са личните шофьори!

Спря да се боядисва и даде шанс на естествения… сребрист цвят на косата си. Експериментира с диети като повечето от нас – след рибната, от която за малко не се натрови с живак, мина на растителна.

Роби Уилямс обича да си хапва „насън“ – става нощем и в спящо състояние стига до хладилника, където посяга към сладкото. Никога към брюкселското зеле, хаха! Това страдание си имало име – NS-RED (Nocturnal Sleep-related Eating Disorder). Има тигрови гащи и от време навреме ги показва на концерт – мъж без чувство за хумор не би го направил!

Абсолютен хипохондрик – постоянно си въобразява, че страда от неизлечими болести. Към тях ще причислим и убеждението му, че е виждал НЛО. Не се срамува/страхува да споделя проблемите си – например, че е имал ниво на тестостерон като 80-годишен старец и това го вкарало в депресия.

Роби Уилямс

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар