В навечерието на Свети Валентин, каква изненада можем да подготвим

В навечерието на Свети Валентин, каква изненада можем да подготвим
Гласувайте за статията

Да, съвсем сме на прага на поредния ден на влюбените. Разбира се , не е нужно да има определено време, за да може човек да покаже любов и привързаност, но все пак в името и традицията на Свети Валентин, ако желаете да ги обедините. Има няколко добри идеи, които да ползвате за създаване на романтика именно в утрешния ден. Ето ги и тях.

 

 

 

 

 

 

 

 

Гледане на домашно кино, естествено с романтична тематика. Построяването на крепост от възглавници никога няма да остарее, а да се наслаждавате на такава под звездни лампички е още по-добре. Така че си направете крепост с партньора си в хола, използвайки възглавниците от дивана, пухкави завивки и одеяла. Завършете крепостта си със светещи лампички, за да се почувствате така, сякаш се отпускате под звездното нощно небе.

Ако вие и вашият партньор обичате да използвате различни продукти за грижа за себе си, трябва да прекарате Свети Валентин в луксозни халати, докато се глезите. Напълнете си ваната с ароматни соли или вземете топъл душ заедно, вземете си масла за масаж и се отдайте на това изживяване, подобно на спа.

Създайте свое собствено бистро у дома. Вие и половинката ви можете да украсите масата си с карирана покривка, свещи и изискани прибори за хранене. Облечете си нещо шикозно, за да се почувствате, сякаш сте навън в града, и не забравяйте да щракнете няколко снимки за Instagram.

Желаем романтичен уикенд

С половинката ви може би говорите много за бъдещетои мечтите си, плановете. Сега е времето да ги заявите, като вземете един буркан и няколко листчета и запишете всяка своя мечта. Можете също да добавяте снимки и рисунки. Проверете отново в буркана на следващия Свети Валентин, за да видите как се изпълняват мечтите ви.

И не на последно място, може да заложите на прекрасна романтична вечеря или невероятен десерт, които да поглези сетивата на двама Ви.

Източник сп. Една.Бг 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар