Деси Банова отсече: Връщам се в телевизията! (още подробности)

Деси Банова отсече: Връщам се в телевизията! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Банова отново се връща в телевизията!

„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен.“

Деси Банова

Деси Банова се връща в телевизията, работи й се

Това сподели красивата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева. Младата майка, която днес става на 41 години, очаква романтична изненада от съпруга си Росен Плевнелиев. А вчерашния празник на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в добро настроение.

„С всички деца изкарваме празниците заедно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи“, сподели още Деси.

Тя и съпругът й Росен Плевнелиев не са изкрали коронавируса и са особено внимателни, спавайки всички противоепидемични.

„Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжален има много неясни моменти с този новия щам, наречен „Уелски“, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе.

И това малко е притеснително, дай Боже нещата да е променят към добро за целия свят“, сподели още красивата Деси пред вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар