Лили Иванова би шута на гримьора си, разнасял я! (още подробности)

Лили Иванова би шута на гримьора си, разнасял я! (още подробности)
Гласувайте за статията

Лили Иванова би шута на Кирил Чалъков заради сплетни!

Нова чистка в екипа си е направила със замах Лили Иванова. От скоро естрадната звезда вече не работи с дългогодишния си гримьор Кирил Чалъков, който бе единственият човек, виждал лицето и без капка грим през последния четвърт век.

Лили Иванова

Лили Иванова изгони Кирил Чалъков

Причина за пропукванията в сътрудничеството им, прераснало във времето в приятелство, било била измяна от страна на гримьора. Лили Иванова дочула, че той бил извадил на бял свят тайни от кухнята на нейния будоар, и се разгневил жестоко.

Певицата няма навик да вдига директни скандали на хората, с които има проблеми, а действа безкомпромисно като просто ги гони от живота си, забравя телефонните им номера и спира да контактува с тях.

По същия начин преди години Лили отряза квитанциите на Драго Драганов. Същата съдба сполетя миналата година и мениджърката на певицата Петя Иванова. Трудовият й договор бе прекратен от днес за утре, а на нейно място се появи снажен левент, на когото Лили е поверила най-важните си дела.

На странния характер на голямата ни певица са се нагледали наслушали многобройните нейни шофьори, домашни помощници, които изхвърчали от раз при първото си провинение, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар