Деян Икебаната скочи на министър Банов за пари! (виж тук)

Деян Икебаната скочи на министър Банов за пари! (виж тук)
Гласувайте за статията

Деян Икебаната скочи на министър Боил Банов!

Поредният български изпълнител с писмо до Боил Банов и Деян Неделчев, познат като Деян Икебаната. Повод за недоволството му е, че името на Деян липсва от списъците с певци, на които държавата ще отпусне специалния награди от 500 и 350 лв.

Деян Икебаната

Деян Икебаната скочи на министър Банов

„Написах допитване лично до министъра на културата защо ме няма в списъка за пари, след като имам пет награди от „Златният Орфей“.“ Чакам отговор“, споделя Икебаната.

Чието най-голямо отличие от фестивала е през 1993 година, когато взима голямата награда с песента „Посвещение“ по музика на Хайгашод Агасян.

Паричните премии отпуснати за родните изпълнители, се превърнаха в ябълката на раздора през последните дни. Редица са недоволните изпълнители, които не видяха имената си в списъка. Един от първите дръзнали да скочат срещу министър Банов бе Христо Кидиков.

Не всички от „Тоника“ получиха признание – само Стефан Диомов, Ева Найденова и Ваня Костова.

Същото се случи с група „Трик“ като стана ясно, че Етиен Леви ще взима по 350 лв., но двете певици ги няма. Не се вижда името на многоуважаваната певица Ивелина Балчева, която има няколко награди от „Орфея“.

На заседание тази седмица в списъка ще бъдат включени още имена на заслужили певци за получаване на парични награди, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар