Влюбената Ивет Лалова тренира с диамантен пръстен от Симоне! (виж тук)

Влюбената Ивет Лалова тренира с диамантен пръстен от Симоне! (виж тук)
Гласувайте за статията

Симоне Колио подари уникален пръстен на Ивет Лалова!

С диамантен пръстен на ръката си спи и тренира най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова. Тя не сваля никога бижуто от безименния си пръст на дясната ръка. Това се видя и от снимка от лекоатлетическата писта, на която Ивет се готви от нисък старт.

Ивет Лалова

Ивет Лалова попадна на мъж мечта

Ценният пръстен е поредният подарък, който нейният съпруг Симоне Колио й прави. Любопитното е, че той е различен от годежния пръстен, който българската хубавица получи преди точно 10 години. Тогава най-бързата бяла жена на света не се замисли да каже „да“ на своя любим.

„Получих пръстена в знак на обич. Когато ми го поднесе, Симоне каза, че както диамантите са вечни, така вечна ще бъде и неговата любов“, споделя Лалова. През 2013 година двамата вдигнаха сватба.

В момента двойката тренира усилено във фитнеса на софийска земя. Ивет набляга на силовите упражнения. Тя и Симоне прекараха празника на влюбените у нас.

На следващия ден обаче италианецът качи тяхна романтична снимка и обяви, че за тях всеки ден е Свети Валентин, пише вестник  „България Днес“.

От друг кадър пък се вижда, че лекоатлетите често си правят разходки в снега въпреки минусовите температури навън.

„За всяка минута, когато сте ядосани, губите шестдесет секунди щастие!“, казва още Симоне, докато получава целувка от Ивет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар