Нешка Робева омерзена: Отровиха кучето ми нарочно! (още разкрития)

Нешка Робева омерзена: Отровиха кучето ми нарочно! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Нешка Робева е потресена от изродщината на хората!

„Когато приближих видях Черна… Лежеше, агонизирайки… Някой й беше хвърлил отрова… Сбогом, Черна! Сбогом, красавице. Срамувам се, че съм човек… Срамувам се!“.

Нешка Робева

Нешка Робева е омерзена и потресена

С този сърцераздирателен пост в социалните мрежи Нешка Робева съобщи преди десет дни за трагичната кончина на своя домашен любимец.

Кучето, което тя прибира от улицата и отглежда у дома. Легендарната треньорка по художествена гимнастика все още не е разбрала кой и защо е извършил покъртителното деяние.

„Не написах поста във Фейсбук, защото исках всички да разберат, че жаля за животинчето. А защото това е отношение към живота. И не е единичен случай. Както се отнасяме към животните, така се отнасяме към хората“, разказа пред вестник „България Днес”, разстроената Нешка Робева.

„Повече ми е жал за тези, които са го извършили. Те нямат представа какво са сторили. Направено е умишлено. Отровата е хвърлена или пред дома, или вътре.“

Oт няколко години Нешка Робева се премести да живее село Трудовец. Тя обитава вилната зона на селището, което се намира в ботевградската котловина.

„Живея извън самото село. Животните не застрашават никого. Отравянето и избиването им е масово. В София най-редовно в градинките се хвърля отрова. Това не е единичен случай“, сигурна е Нешка Робева.

„Има млади хора, които ходят и стрелят по бездомните кучета и котки. Това се знае. Говорим за детска жестокост, а какво да кажем за жестокостта на възрастните.“

В момента Робева отглежда куче, котка и две малки котенца. „Животинките ми са много по-дисциплинирани от домашните любимци. Живеейки с тях, аз се учех. Те са от моето семейство, хората трябва да разберат, че право на живот имаме не само ние“, добавя Робева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар