Бомба: Емрах Стораро и Теди Александрова признаха, че са двойка! (виж тук)

0

Емрах Стораро и Теди Александрова признаха, че са двойка!

Електронни Емрах Стораро и Теди Александрова пяха и танцуваха във виртуално студио. Така изглеждаше първото чалга участие при завръщането на изпълнителите на сцената.

Емрах Стораро
Емрах Стораро и кака му Теди са заедно

Тъй като дискотеките и ресторантите са затворени, от гилдията избраха нетрадиционен начин да забавляват почитателите си.

Първата изява е предназначена за българи, които живеят в САЩ, и затова започва в изключително нетрадиционен час – 7,30 часа сутринта. Емрах и Теди едва успяват да се надигнат от леглото, но бързо се разсънват и спретват запомнящ се купон.

Обстановката е много футуристична – двамата изглеждат като холограми, а зад тях се сменят кадри на небостъргачи, природа и музикални студия.

„Този концерт на живо от София за Чикаго премина много добре. Теди Александрова и Емрах се справиха перфектно, имаше настроение, имаше емоция, имаше истински празник.

Въпреки че в София бе най-студената и снежна нощ, успяхме да нагорещим страстите и да предадем нашите музикални поздрави на българите в Чикаго.

Този първи лайв онлайн концерт от София за Америка показа, че има смисъл от подобни начинания, доказа, че българите зад граница имат нужда от хубави песни и срещи, макар и виртуални засега, с любимите си изпълнители“, коментираха продуцентите им от „Пайнер“.

От там разкриха, че следващият такъв концерт ще е на 6 март, а в него главни действащи лица ще са Ивана и музикантите от нейния бенд. Това е иновативен метод на участия в България и чужбина.

Участията ще са на два принципа – на откупка за определени частни клиенти/заведения, както и публични концерти за съответната държава с предварително закупен код за достъп.

Идеята е, ако се веселите в петък вечер вкъщи, да платите хонорар и някое фолквеличие да пее лично за вас през лаптопа или телефона.

Няма да можете да й бутате бакшиш в деколтето, но поне ще имате усещането, че пее само за вас. Така и българите в САЩ са си платили предварително сума за забавлението.

Чалга гилдията е една от най-тежко пострадалите от пандемията от COVID-19, като изпълнителите нямат никакви участия заради затворените нощни заведения. Певците пробваха да правят концерти от домовете си, но така и не успяха да привлекат сериозно внимание.

Ивана, Преслава, Камелия и други фолкаджийки извиваха гласове от холовете си, но го правеха напълно безплатно. Междувременно Емрах Стораро и Теди Александрова унищожиха и най-малкото съмнение, че не са гаджета.

Двамата си пуснаха романтичен кадър от леглото, придружен с много сърца. Така за пръв път директно и публично двамата признават, че са двойка. Дълги години Теди имаше връзка с рапъра Ванко 1, а Емрах беше прекалено малък за гаджета. Но сега са се намерили и дори работят заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.