Шефът на цирк „Балкански“: Само ваксината ще ни спаси! (виж тук)

Шефът на цирк „Балкански“: Само ваксината ще ни спаси! (виж тук)
Гласувайте за статията

Шефът на цирк „Балкански“ няма търпение да се ваксинира!

„Ваксината е единственото спасението от Ковид-19. Изобщо не съм се замислял дали трябва да се имунизирам. При първа възможност ще се ваксинирам”. Това обяви пред академик Александър Балкански.

Балкански

Александър Балкански вярва във ваксините

Цирковият артист в преминал през коронавируса, ала въпреки това иска да е по-спокоен и ще се ваксинира.

„Щом професионалистите казват, че е добре да си сложим имунизация, значи трябва да ги слушаме. Не разбирам хората, които са против и се колебаят. В средата на миналия век, когато имаше епидемия от туберкулоза, всички се редяха на опашка за ваксина.

А тогава хората не бяха толкова умни, както сега. Липсваха и новини. В момента се имаме за много интелигентни. Но май не мислим с главата си, щом не вярваме в медицината, а написано някъде из интернет“, казва Балкански.

Въпреки студените дни и влошаващата се епидемична обстановка, той не спира да работи и цял ден е по задачи. Академикът, който е на 78 години, е в трескава подготовка за началото на новия сезон в цирка. Той стартира в началото на април в София.

„Готвим се. Дано ситуацията се подобри, за да може да отворим при пълен капацитет“, обясни балкански. Цирковият артист още чака резултат от жалбата, която подава в банката и в „Топлофикация“.

Преди няколко месеца балкански разбира, че мистериозна жена на име Лора плаща сметката си за парно с неговата банкова карта. И това в продължение на цели 17 години. По думи на Балкански той е ужилен с над 6 бона, пише вестник „България Днес“.

„Още чакам решението. Най-вероятно става въпрос за грешка. Според мен някоя служителка е объркала жестоко нещата. Дано да е невинна грешка.

Разбира се, че се надявам да ми върнат парите. Все пак аз нямам парно, нито съм поел ангажимент да поемам сметките на тази Лора, която дори не познавам“, добави още пред вестника Балкански.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар