Свърши ли приказката за Кардашиян

Свърши ли приказката за Кардашиян
Гласувайте за статията

И така вече дойде моментът, в който звездите Ким Кардашиян и Канйе Уест да се разделят официално и пред закона. Най-влиятелната двойка в американската попкултура се радва на почти 7 години брак, но приказката свърши.

Ким е подала документи за развод в съд в Лос Анджелис преди часове. Според източниците, тя иска съвместно попечителство над четирите им деца с Канйе. Разводът за милиони бива улеснен от предбрачния договор, който Канйе и Ким са подписали през 2014 г. Именно той ще бъде определящ за подялбата на имуществото и активите им.

Много хора предполагат, че двамата ще се разведат мирно и тихо, поемайки по различни пътища. Но за никого не е тайна, че Уест страда от биполярно разстройство, така че можем да очакваме странни развои на събитията.

Това ще бъде трети развод за Ким Кардашиян. Преди сватбата с Канйе риалити звездата има четиригодишен брак с Деймън Томас, а след това двугодишен брак с Крис Хъмфрис.

Предстои да се развият събитията между двойката. И ние ще отразим бъдещите им отношения, сега мнозиан са изненадани от така стеклите си обстоятелствамежду Ким и Кейни.

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар