Скандал при Нико Цитиридис: Водещият поиска да изгони Динко Вълев! (вижте защо)

Скандал при Нико Цитиридис: Водещият поиска да изгони Динко Вълев! (вижте защо)
Гласувайте за статията

Водещият Николаос Цитиридис бе на косъм да изгони свой гост от студиото. Гологлавият шоумен за първи път си изтърва нервите и не можа да скрие антипатията си в предаването. От релси успя да го изкара ловецът на емигранти Динков Вълев, който бе дошъл за участие в словесен сблъсък с творческия директор Мартин Димитров на тема патриотизъм.

В типичния си арогантен и циничен стил Динко Вълев започна да обяснява, че за да си истински патриот, трябва да си мъжкар, а не „мека китка“. „Първо, ти няма как да си „мека китка“ и в същото време да отрежеш колана на колата, която всеки момент може да гръмне“, подхвана Динко, разказвайки за своя личен героизъм. И добави, за да е ясно за всички: „Меките китки аз изобщо не мога да ги трая“.

Това подразни водещия, който му припомни: „В това предаване и в ефира на Би Ти Ви хомофобия не трябва и не бива да има. То не е до възпитание. То е до възприемане и разбиране как функционира света“.

Динко обаче продължи да настоява, че хомосексуалистите са неприятни хора и не обичат България. „Вие затова обърнахте света с краката нагоре. Този трябва да обича п*далите, другия трябва да обича другите…“, изцепи се Вълев, което тотално вбеси Цитиридис.

„Стига хомофобия!!! Защо не мога да те изгоня, когато трябва“, изкрещя водещият и се хвана се за главата.

Николаос явно се е почувствал и лично засегнат от разбиранията на Динко за патриотизъм, тъй като той самият е наполовина грък. Неслучайно накрая го попита може ли един грък да обича България, на което Динко отговори положително и добави, че самият той има много приятели гърци. „Щом имаш приятели гърци, значи със сигурност имаш и приятели хомосексуалисти“, заключи Цитиридис.

Източник: Jilo.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар