Наталия Симеонова: Сама съм, нямам мъж! Но не бих се омъжила повторно! (виж тук)

Наталия Симеонова: Сама съм, нямам мъж! Но не бих се омъжила повторно! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова заяви, че не иска да чува за брак!

„Сама съм, нямам мъж до мен“, разкри в интервю Наталия Симеонова, която на младини минаваше за една от най-красивите българки. За съжаление тъгата й още няма лек, тъй като тя не успява да намери точния човек за себе си и до днес.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова не иска и да чуе за брак

„Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата, които стават около мен”, обясни сладкодумната Наталия.

До нея на празника й обаче не беше единствената й дъщеря, която по същото време гостуваше на татко си Денис Ризов в Америка.

Наследничката на Симеонова е отседнала в разкошната къща на татко си в Тампа, Флорида, където е лято, заедно с леля си. Вики също пробва да живее постоянно зад Океана, но се отказа и сега дели времето си между България и Америка.

В САЩ тя бе и на едно от най-обсъжданите спортни и светски събития – Супербол, редом до звезди като Дженифър Лопес.

Младата дама се занимава с музика и освен това е гримьорка. Майка й тук не стои без работа. Наталия Симеонова се занимава с най-разнообразни неща, като дори озвучава книги. В последния си проект дават глас за аудио варианта на новатa книга на Николай Йорданов „Не казвай на мама“.

Наскоро тя написа и два текста за песни на бившата си изгора рокаджията Станислав Сланев-Стенли. Двамата дълги години бяха смразени, но с днешна дата са затоплили отношения.

Със Стенли, освен гаджета, бяха и творчески тандем в началото на 90-те. Симеонова бе автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите „Сълзите на скитника“ и „Пътят към храма“.

„В момента се радвам най-вече на дъщеря си Виктория и съм в прекрасни отношения с Денис Ризов. С когото сме разделени от много време, но душите ни ще си останат близки за цял живот“, споделя Наталия.

Според нея гаранция в любовта няма, но е убедена, че тя наистина е призвана да спаси света, прави ни по-добри от самите себе си дори.

„На вълните на любовта човек е по-одухотворен, по-смирен, по-романтичен, по-идеалистично настроен, по-склонен да прощава, по-склонен да открива в другия само добрите му страни“, категорична е бившата фея на любовта, пише вестник „Минаха години“.

За себе си обаче твърдо заявява, че чикога не би се оженила повторно. Тя имаше дълга и сложа връзка с продуцента Денис, който седи зад предаването „Търси се“ и който от години прави бизнес с внос-износ в Америка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар