ММА боецът Деян Топалски отърва затвора, получи 3 години условно! (виж тук)

0

Деян Топалски се отърва с условна присъда за сводничество!

С 3 години условно отърва затвора известният MMA боец и участник в „Биг Брадър“ Деян Топалски. Той е признат за виновен от Специализирания наказателен съд като участник в сводническа банда предлагала проститутки в столичен хотел. Това стана ясно от решението на съдия Пламен Евгениев, пише вестник „България Днес“.

Деян Топалски
Деян Топалски отърва панделата

Tопалски го закъса през ноември 2018 година, когато антимафиоти разбиват престъпна група за трафик на хора, както е официалното обвинение за сутеньорство . Според разследващите сводническа схема е действала от лятото на 2017 година.

Като тартор на бандата е подпукан варненския адвокат Светослав Бързанов. Той решава да създаде бардак на 19-ия етаж в хотела, за да обслужват жриците му гости на българското европредседателство.

Някогашният бар „Тузар“ е превърнат в бордей със звучното име Джентълмен клуб „Гейша“. Помещението е наето от фирма „Еуфория мениджмънт“, която официално се занимава с менажиране на заведения, организиране на конкурси ревюта, рекламни кампании и курсове за моделки.

В дружеството 50% участие има Галя Горанова, а останалата половина е разделена между Деян Топалски и майката на юриста Бързанов – Живка Николова. Според обвинението през лятото на 2017 година MMA боецът и адвокатът решили в увеселителното заведение да има еротични танци, а момичетата да предлагат сексуслуги срещу заплащане.

Босът Бързанов измислил пирамидална структура на сводническата банда. Под него бил Топалски, а на по-ниско ниво салонната управителка Соня Маврова и помощничката й Елисавета Станева.

Двете жени се изявявали като мамани и съобщавали оборота на бара и печалбата от сексуслугите лично или по електронен път на Топалски. Предавали му и списък с проституиращите момичета, става ясно от обвинителния акт.

Освен стандартен секс труженичките предлагали и орална любов. Тарифата за ласките била 600 лв. на час, от които само 200 прибирала жрицата, а останалите две трети оставали за заведението. За разврата били подсигурени частни стаи, а при нужда се наемали стаи в хотела.

Срещу сутеньорите проговарят 14 свидетели. Сред тях е Маргарита Матева, която се трудила под псевдонима Маги. Тя започнала работа с обещание за 80 лв на вечер, 20% от питиетата, които е черпят клиентите и 50% при поръчка на танц.

Маги получавала възнаграждението само две седмици. След това Бързанов й обяснил, че среща трудности с разходите на бара.

Предложил й да прави секс с клиенти, за да си докарат допълнителен доход. Секс услугите са записване в тетрадка под кодовите наименования „шампанско“ или „скъпо шампанско“.

За набирането на две от момичетата, сочени за жертва на трафик на хора е обвинена Соня Маврова.

Станислава Калчева и Вероника Великова описват пикантни подробности от работата си в бардака. На Станислава и обяснили че може да взима 60% от определената сума за секс услуги- 200 евро на час.

Сумата можела да нарасне до 600 евро, ако предлага и садо-мазо секс, обяснила й Маврова. Вероника била инструктирана да се появи на работа в рокля, високи токчета и хубаво бельо. Тя щяла да получи половината от тарифата за секс, но трябвало да вземе предварително парите от клиента, да ги предаде на маманите и след това да задоволи желанието му.

Незаконната схема е разбита на 23 ноември 2018 година. Според разследващите Бързанов набира момичетата с обещание за добро заплащане. После ги склонявал да проституират и ги контролирал чрез свои подопечни.

Маврова и Станева изпълнявали функции на управители, но се занимавали и пряко с уреждане на платените ласки. В някои от случаите Топалски взимат дейно участие в набирането на момичетата и им предлагал клиенти за компания и секс, сочи прокуратурата.

Парите от бизнеса с плът са предавани от Маврова на боса Бързанов. След като обвиненията лъснаха, известният боец Деян Топалски коментира в медиите, че е управител на юридическо лице, наело помещението, и не знае за разврата.

Той изтъква, че нито един свидетел не го сочи като извършител на престъплението и изрази надежда, че обвинението срещу него ще отпаднат.

За участието си в сутеньорската схема Елизабета Станева получава 6 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. За членуване в бандата и набиране на две от момичетата Соня Маврова се разминава с една година условно с 3-годишен изпитателен срок и 5 бона глоба.

Междувременно познатият като бос Светослав Бързанов умира и не успява да чуе присъдата си. Според запознати варненският юрист е страдал от злокачествено заболяване и много залинял в последно време.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.