Екранният доц. Захариев яде за трима, вечно е гладен! (виж тук)

Екранният доц. Захариев яде за трима, вечно е гладен! (виж тук)
Гласувайте за статията

Екранният доц. Захариев е вечно гладен!

Актьорът и сценарист Емил Марков все е гладен. Колкото пъти са го снимали папараци на улицата, толкова пъти той е с баничка и айран в ръце. Мазната тестена закуска е любимото му средство за засищане.

доц. Захариев

Екранният доц. Петър Захариев е вечно гладен, особено за банички

Онзи ден екранният доц. Петър Захариев от сериала „Откраднат живот” излезе от къщи с кучето си Рая и двамата се отправиха към близката бакалия на ъгъла на улиците „Цар Иван Шишман” и „Славянска”.

Като стигнаха до магазина, мъжът на Албена Павлова от „Столичани в повече” върза каишката на животното за колче, сложи предпазна маска на лицето си и влезе да напазарува. 2-3 минути по-късно той излезе с найлонова торба, пълна с бутилка кока-кола и 2 кутии с шоколадови бисквити, видя вестник „Уикенд“.

Следващата спирка на Емил и Рая бе баничарница в района. Там звездата на хитовата докторска сага отново завърза кучето за колче и търпеливо изчака реда си за влизане.

Когато клиентът пред него си тръгна, той хлътна през вратата на пекарната и се провикна към продавачката да му увие една от големите банички.

Закуската си Марков захапа още на улицата. Напът към вкъщи той кусаше от мазната вкуснотия, а залците прокарваше, отпивайки от пластмасова бутилка с мътеница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар