Кой ще видим отново в хитовия сериал с Кари Брадшоу

Кой ще видим отново в хитовия сериал с Кари Брадшоу
Гласувайте за статията

Феновете с нетърпение посрещнаха новината за завръщането на сериала – Сексът и градът. С разочарование обаче разбрахме, че няма да участва една от любимките на милионите почитатели на шоуто – Саманта (в ролята Ким Катрал).

И докато повечето фенове на сериала бяха обсебени основно от липсата на Саманта, защо няма да участва, кой ще я замества и т.н., някак забравихме да се поинтересуваме и за любимия ни мъжки персонаж. А именно – Тузара на Кари.

Имаше обаче и такива фенове, които не го забравиха. Нещо повече – директно поставиха въпроса на 66-годишния актьор Крис Нот.

След първоначалното игнориране на питанията и появата на слухове, че и той ще бъде изхвърлен от шоуто, в крайна сметка на въпроса лъжа ли е, че няма да участва в новите епизоди, той отговори: „Е, след като западните медии го твърдят, трябва да е така“ и сложи едно намигащо и усмихнато емоджи. Да, наясно сме, че и въпросът, и отговорът са малко завоалирани, но в резюме: Лъжа е, че няма да участва.

Тоест, явно ще е ангажиран в новите епизоди, но със сигурност няма да разберем детайли относно сюжета и каква точно ще е ролята на Тузара.

В началото на миналата година на 65-годишна възраст той стана родител отново. Половинката му Тара е с близо 30 години по-млада от него.

Цитирано из сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар