Рита Ора харесва страната ни

Рита Ора харесва страната ни
Гласувайте за статията

В началото на февруари стана ясно, че новото видео към песента „Bang“ на Рита Ора, е снимано в Перник и това предизвика доста реакции. Всъщност перничани бяха наясно с това по-рано, но не само локацията предизвика интерес, а и носията, с която се появи звездата във видеото.

Рита Ора – певица

Припомняме, че се появиха различни реакции, които доведоха до гневни думи от страна на дизайнера на костюма. Валдрин Сахити сподели, че носията представя родината на Рита, но и неговата също. Красивият костюм обаче бе определен от доста нашенци като български, а не албански. Сахити реагира бурно на това твърдение.

Междувременно британската звезда с албански корени Рита Ора публикува видео, в което издава подробности от снимките на песента, провели се в България. Тя не коментира скандала с носията, но пък сподели доста мили думи за страната ни, които се приемат като ясно послание, че Ора много е харесала отношението на българите към нея.

Самата Рита разказа, че голямо впечатление ѝ направил връх Бузлуджа, който посетила на 4-ия ден от заснемането на видеото. „Невероятно място. Като в Космоса е“, възкликва тя за комунистическия паметник.

„Беше невероятно да смеся толкова много култури заедно и да създам един изцяло нов свят от тях. Снимките на филма в България ми дадоха шанс да покажа невероятна архитектура, уникална природа и историческите забележителности. Много се вълнувам, че мога да споделя с по-голяма аудитория красотите на тази част от света“, каза Рита Ора пред Evening Standard.

Цитирано по www.vbox7.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар