Никол Кидман горда с децата си

Никол Кидман горда с децата си
Гласувайте за статията

Както се оказа наградите Златен глобус станаха повод за първи път от много време да видим вече порасналите дъщери на Никол Кидман. Актрисата се включи в zoom чат от вкъщи, където редом до нея на диванчето седяха съпругът й Кийт Ърбан и двете им дъщери. 53-годишната актриса нашумя отново с най-новия си сериал The Undoing, за който бе и номинирана.

Въпреки че не спечели приза, успя да ни спечели с интересния семеен портрет, който подари на милионите зрители по света.

Никол Кидман бе във впечатляваща рокля на Louis Vuitton. В бели рокли бяха 12-годишната й дъщеря Съндей Роуз и 10-годишната Фейт Маргарет.

Наскоро по повод 15-годишния им брак Кийт Ърбан заяви: „Правя едно и също нещо от деня, в който започнахме да излизаме с Никол. Все едно да се грижиш за градина. Ако не я поддържаш, тя ще стане цялата в плевели и ще започнеш да се оплакваш, как градината вече не е толкова интересна и искаш някоя друга. Така че тайната на успешния брак е да се грижиш всеки ден за градината си.“

Тези думи на половинката на Никол показват, че той наистина познава любовта и знае как да се грижи за семейното си огнище, което личи и от отношенията в семейството им.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар