Кшищоф Яковски: Юли ще донесе нещо много страшно

Кшищоф Яковски: Юли ще донесе нещо много страшно
Гласувайте за статията

Задават се тежки времена

Полският ясновидец Кшищоф Яковски прогнозира, че през месец юли ще донесе нещо много страшно.

На 25 февруари парапсихологът и ясновидец от Полша – Кшищоф Яковски заяви на живо, че през лятото трябва да се очаква икономическа криза. Проблемите ще започнат около юли. Точната дата не е известна.

Кшищоф Яковски

Задават се тежки времена

Екстрасенсът отбеляза, че предстоящата криза е планирана много отдавна. Първите съобщения от политиците ще излязат през април. Те ще убедят хората, че всичко е под контрол. Кшищоф наблюдава драматичен спад, като този през 1929 г.

Проблемите ще започнат внезапно. Страните ще ограничат падането на валутите (долар, евро) и отчасти ще успеят през първите няколко месеца. В крайна сметка така или иначе ще последва значителна рецесия.

Първите „камбани“ вече зазвъняха. САЩ например организираха масово отпечатване на нови пари миналата година, като внесоха в допълнение към съществуващите печатни машини. Възможно е сега и други държави да правят същото.

Цените в долари за всички видове стоки и услуги растат, особено на пазара на недвижими имоти, припомня полският ясновидец.
Има вероятност кризата все още да бъде достатъчно управляема, докато някои финансови „балони“, като криптовалутата, ще се спукат.
В най-лошия случай доларът ще спадне с 50%.

За съжаление не може да се предвиди с точност какво има в плановете си световното правителство. Също така не може да се каже със сигурност и дали със сигурност може да се вярва на прогнозата на полския екстрасенс. Само времето ще покаже, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар