Таня Боева побесня: Не са ме пенсионирали! (още подробности)

Таня Боева побесня: Не са ме пенсионирали! (още подробности)
Гласувайте за статията

Таня Боева е възмутена жестоко, обидена е!

„Пенсията няма срок! Аз получих награда!„. С тези думи Таня Боева сподели възмущенията си от тиражираната новина, че е пенсионирана. От Министерството на културата точно, кратко и ясно са се обосновали в изказа си:

Таня Боева

Таня Боева бясна, че я обидиха на пенсионерка

„Награда за специални заслуги и принос в изкуството“!“, споделя видимо ядосаната попфолк певица. Таня, която е единствената изпълнителка от жанра, която е печелила престижната награда „Златен Орфей“, се ядосва на сравненията с пенсионерка, пише вестник „България Днес“.

„Приемам с любов и благодарност уважението и почитта, с която съм удостоена от Министерството на културата! 25 години след приза от „Златен Орфей“! Благодаря за наградата! А кой как ще я нарича, уважи или омаловажи, си е единствено и само негов проблем!“, гневи се Таня по повод десетките заглавия, че е получила пенсия.

Тополовградската певица се обижда на факта, че я състаряват и че добрата новина за наградата й се тиражира като нещо гротескно.

„Друго си е добрата, никого интересуваща и радваща новина да се поизкриви и да зазвучи гротескно, негативно, загрозяващо, състаряващо“, ядосва се Боева.

47-годишната попфолк легенда си спомня с умиление отминалите времена и оценява това, което й дава участието й в престижния песенен конкурс.

Таня Боева не отговори на многобройните обаждания от страна на редакцията. Певицата разкрива настроенията си в социалните мрежи, където не е особено активна.

„И до днес най-горда и оценена се чувствам от приза „Първа награда за млад изпълнител“ на легендарния фестивал „Златният Орфей“.

Само на 21 години, с целия живот и кариера пред мен, бях удостоена с най-голямото отличие, в най-престижния фестивал, от 13-членно жури начело с Йорданка Христова и Емил Димитров.

Тази награда промени представите ми за това кое е трудно и възможно… накара ме да повярвам, че мечтите се сбъдват и че няма невъзможни неща. Когато човек е упорит, трудолюбив, последователен и работи за мечтите си“, спомня си отминалите времена Таня.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар