Уникална Кортни Кокс, браво!

Уникална Кортни Кокс, браво!
Гласувайте за статията

Звездата от Приятели Къртни Кокс показа уменията си на пиано, избирайки да направи кавър на най-подходящата песен. Актрисата изсвири парчето I’ll be there for you , което е саундтрак към сериала, започнал през 1994 година. Заедно с музиканта Джоел Тейлър, Кокс седна зад клавишите и дори плесна с ръце на точното място в песента.

„Как се справих?“, написа тя под кратко видео, което сподели в социалната мрежа Instagram. Тя даде задача на последователите си да измислят друга песен, която биха искали да чуят от нея. Това не е първият път, в който Кокс показва музикалните си умения. Преди няколко седмици тя направи кавър на малко по-съвременна песен, избирайки „Drivers Licence“ на Оливия Родриго. Видеото привлече вниманието на самата изпълнителка, която заяви, че Кортни се е справила по перфектен начин със задачата. Къртни Кокс добива световна слава, благодарение на сериала „Приятели“, който се излъчва в продължение на 10 години и привлече огромна фенска база по целия свят. Шоуто приключи през 2004 година, като актьорите успяха да останат приятели и след това. Те често се събират на вечери или пък се придружават на наградни церемонии.

Тази година, 17 години след края на Приятели, на екран отново ще се съберат шестимата главни актьори – Матю Пери, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу. Те ще поговорят за живота си след сериала, какво се е случвало на снимачната площадка и как успяват да останат толкова близки в реалния живот. Засега се знае само, че събирането ще бъде излъчено през март, но точната дата не е известна.

автор: СЛАВА

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар