Андреа Банда Банда пропусна да дойде на работа

Андреа Банда Банда пропусна да дойде на работа
Гласувайте за статията

Ако Кристина Патрашкова твърдо не пропуска ефира на „На кафе“, то другата закоравяла подръжничка на панела може да се каже, че е Андреа Банда Банда, пише Hotnews.bg.

Тази сутрин обаче предаването на Гала мина без нейната любимка и това моментално предизвика въпроса „Защо?“ Никой от блока не обели и дума за причината, но на няколко пъти се спомена липсата й, без да се назовава къде е панелистката всъщност.

От социалния профил на младата дама става ясно, че през уикенда тя се е подлагала на разкрасяване с маски и почистване на лицето с мицеларна вода, но глезенето е в домашна обстановка. В един от последните й постове в Инстаграм обаче се подразбира, че е легнала болна и именно поради тази причина не се е явила на работа. „Нещо не ми беше добре през уикенда и снощи съвсем. Не случайно не ми се снимаше „Нощна рутина“. Днес „На кафе“ е без мен“, обясни тя на последователите си. Едва ли инфлуенсърката кара Ковид-19, защото още в пика на вируса, тя го боледува почти едновременно с Гала. Има и вариант да я е повторил, тъй като не са и малко тези случаи. Поп-фолк певецът Константин също го изкара два пъти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар