Икебаната бяга от София!Започва нова работа

Икебаната бяга от София!Започва нова работа
Гласувайте за статията

Икебаната напуска столицата

В родния си град Русе се установява да живее колоритният изпълнител Деян Неделчев-Икебаната, узна HotArena.

Певецът избягва столицата, където многократно е признавал, че не се чувства добре. Още от началото на извънредното положение преди година Деян е в Русе и не смята да се връща към столицата.

Икебаната

Икебаната бяга от столицата

Причината – Икебаната започва нова работа.

Отварянето на ресторантите предоставя чудесна възможност за талантливия певец. Той ще пее в местна кръчма няколко пъти в седмицата.

Самият Неделчев призовава в социалните мрежи всички негови почитатели в града да се забавляват на по чашка с изпълненията му. Икебаната обещава да няма скучаещи, когато той е на работа.

Деян не се притеснява от коронавируса. Той няколко пъти е споделял, че не се страхува и не се поддава на паниката. Икебаната се грижи за здравето си с дълги разходки,

здравословна храна и гимнастика всеки ден. Ето защо нищо не може да го спре да се върне към изявите си пред публика.

Новата работа за Деян е добре дошла след трудните месеци, през които минаха родните изпълнители. Дълго време Икебаната и негови колеги са без работа и без сигурни доходи.

Това не спря Неделчев да записва нови песни и той дори издаде нов албум в Япония, където творчеството му е високо оценено.

Освен работата в Русе още една добра новина зарадва Деян и брат му Бойко. Имената им присъстват в новия списък на творци,

които Министерството на културата предлага за отпускане на финансови награди за особени заслуги в срок от три години, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар