Младата любовница натири Стоян Алексиев!( Още за драмата)

0

Приказката на Стоян Алексиев и младата Ивана приключи

Буреносните отношения между Стоян Алексиев и младата му колежка Ивана Бобойчева окончателно са останали в миналото, узна HotArena.

Стоян Алексиев
Любовта на Стоян Алексиев и Ивана приключи

Актьорът и прохождащата му колежка в продължение на няколко години бяха сред най-коментираните представители на арт гилдията,

но историята помежду им вече е приключила.

За това призна лично големият актьор, който на 15 март ще отпразнува 70-я си юбилей.

Алексиев разкри, че Ивана не е част от живота му повече от година като двамата дори не се чуват по телефона. По всичко личи,

че финалната точка е поставила именно тя, с което е ударила право в сърцето звездата от „Откраднат живот“.

„Тези дни си мислех за нея. От повече от година не сме се чували. Явно е много ангажирана с работа, радвам се за нея“, призна екранният проф. Генадиев.

По думите му разривът с Бобойчева не е настъпил след тежки скандали и двамата никога не са си разменяли обидни думи.

Всеки оттях обаче поел по свой път и някак съвсем естествено, животът ги отдалечил. Разбира се, до ден днешен Алексиев твърди, че с Ивана не са имали нещо повече от приятелство.

Изглежда обаче той не е забравил младата си тръпка и дори година след края на отношенията им продължава да мисли за нея, пише столичен ежедневник.

Индиректно разкрива, че наистина е бил силно увлечен по нея. „Привързвам се към хората, които обичат да работят. Това значи, че обичат и човека“, коментира отношенията си с младата актриса Стоян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.