Маги Халваджиян завъртя нов бизнес!

Маги Халваджиян завъртя нов бизнес!
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян не може да стои на едно място!

Маги Халваджиян влезе в бизнеса с вина, узна HotArena.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян влиза в бизнеса с вината

Преди две години му хрумнала идеята да започне да произвежда любимата си напитка – просеко, която е предпочитана от богатите и известните.

В момента продуцентът предлага на пазара три вида като цените започват от 22,90 и стигат до 32,90 за розето, което се предлага в луксозна кутия.

Едната напитка се казва също като внучката на Маги – Кай, която се роди в края на 2019 година. Макар продуцентът да не е имал намерение да кръщава на нея вината си, се получило съвпадение.

Когато синът му Бедрос и снахата Алекс съобщили на щастливия дядо и жена му Кремена, че новородената им дъщеричка е кръстена Кай, Халваджиян направо се стъписал: ‘Моето просеко се казва Кай“, а то се случило доста месеци преди появата на детето.

Веднага след това той започнал да звъни на италианците, за да им каже за щастливото съвпадение. Той ще подарява всяка седмица на победителя в Капките от своето просеко.

То се произвежда в Италия и по-специално във Венето. Съдружниците на Маги са италианци, с които той се познава от години. Както е известно, майката на продуцента от дълги години е на Ботуша.

Бившата балерина след смъртта на баща му се жени за богат италианец. Маги също е живял там, когато е бил на 22 години. Отива с идеята да учи режисура, но баща му умира внезапно от инфаркт и продуцентът се разделя с мечтата си да следва,

а започва да работи, за да помага на майка си и брат си Джуди, който тогава е само на 14 години, пише столичен ежедневник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар