Муки съобщи: Събирам се отново с бившия си мъж Никос! (виж тук)

Муки съобщи: Събирам се отново с бившия си мъж Никос! (виж тук)
Гласувайте за статията

Муки се събира отново с бившия си мъж гърка!

Дъщерята на Стоянка Мутафова се събра с бившия си мъж Никос Митрпулос! 74-годишният мъж, който бе женен за дъщерята на великата ни комичка – Мария Грубешлиева, само преди дни се свърза с нея с желание да се видят, говорят и отново да са близки така, като са били в миналото.

Муки

Муки заяви, че се събира отново с гърка

„Така е! Стана ми приятно, че Никос ми изказа съболезнованията си по повод кончината на Стоянка. Говорихме си и разбрах, че той не се е женил след мен, а дъщеря му Джина вече не живее с него. Т.е. можем да завършим нашата любовна история, която започна много силно, но заради майка ми, която обожавах, се разделих с Никос. Ние с него никога не сме се карали“, споделя Муки.

Тя е категорична, че вече в дошло време да започне да мисли само за себе си, след катo години наред бе посветила живота на майка си.

„Аз живеех с нея, дишах с нея, занимавах се с нейните участия, постановки, всичко беше посветено на нея“, обяснява Муки. По времето на брака с Никос Мария живя повече от две години с гръцкия бизнесмен в Атина. Но той не давал и дума да се издума двамата да се върнат в България, пише вестник  „България Днес“.

„Не можеше да остави бизнеса си. А майка ми не искаше да дойде в Гърция при нас заради суетата. То тогава бяха и гладните години, когато трудно се даваха роли, нямаше и храна, а Стоянка сама в България.

Чувахме се сто пъти на ден и накрая се прибрах при нея и загърбих Никос. Сега съжалявам, но майка ми нямаше вина за краха на моя брак“, смята Муки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар