Скандални разкрития за Меган Маркъл

Скандални разкрития за Меган Маркъл
Гласувайте за статията

Всички са затаили дъх в очакване на интервюто на 7 март

Скандални разкрития за съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, видяха бял свят.

За никого не е тайна, че двойката е в очакване на втората си рожба. В същото време животът им вече не е такова обществено достояние, откакто избягаха от Великобритания и се отказаха от задълженията си към Короната.

Меган Маркъл

Всички са затаили дъх в очакване на интервюто на 7 март

Двамата любимци на народа в момента живеят в Лос Анджелис. Само преди дни дори обявиха, че вече очакват второ дете. Те обаче така и не уточниха дали малкия им син Арчи ще си има братче или сестриче.
Моментално започнаха и залаганията за названието на следващия наследник, като превес взима името на принцеса Даяна.

Всичко изглежда като в приказка, но всъщност се оказва, че животът на младото семейство е истински кошмар. Бивша бавачка на малкия принц Арчи разкри шокиращи неща за това какво всъщност се случва зад стените на дома на Хари и Меган Маркъл.

По думите й Маркъл е същинско чудовище.
„Меган е чудовище. Тя се опитва да контролира абсолютно всичко“, споделя една от бившите бавачки на принц Арчи.
Съпругата на принц Хари е притеснена, че Арчи започва да изгражда взаимоотношения с непознати. Че може да общува и с други хора, извън тези, които тя самата е подбрала.

Меган Мармкъл ревнува жестоко детето си и чак хората отстрани не могат да повярват. Дори майка й се чуди от какво е предизвикано това и понася ситуацията трудно, разказва още бившата служителка на херцозите на Съсекс.

Оказва се, че Меган задушава Арчи с любовта си

„Меган задушава Арчи с любовта си. Забранено му е да общува с други деца, а това не е добре за него“, споделя още тя.
Преди време американската певица Кейти Пери предложила Арчи да си пообщува с малката й дъщеричка Дейзи (родена през август 2020 година). Бившата актриса обаче заявила, че Арчи нямал време.

Това наистина е така, защото Меган е наела екип от поведенчески експерти, физиотерапевти и логопеди, които ежедневно работят с Арчи. Според нея тя държи детето й да напредва със скорост над средната за развитието си.
С настъпването на втората й бременност всичко това се влошило още.

„През последните няколко месеца нуждата й да контролира всичко се засили. Буквално смазва всички детегледачки. Меган не спира да се ядосва през цялото време за нещо и не позволява нищо на Арчи“, казва бившата бавачка.

Тя коментира и принц Хари по следния начин:
„Той искаше да изчакат с второто дете, докато връзката му с Меган се подобри. Уж двамата го бяха решили“, казва тя.
Меган Маркъл обаче за пореден път игнорирала желанията му и решила, че нейното решение е по-правилно.

Приятел на принц Хари също коментира ситуацията: „Тя го изненада с бременността си. Меган не вярва на никого. Прави каквото си иска и не слуша никого. Второто дете само ще влоши както ситуацията помежду им, така и тази като цяло в дома им“, смята приближеният до принца.

Тази неделя (7 март) всички обаче са притаили дъх за интервюто на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра. В него те ще разкажат много лични неща за себе си и живота си, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар