Какво се случва с Деси Радева?(Виж тук)

Какво се случва с Деси Радева?(Виж тук)
Гласувайте за статията

Нещо неприятно се случва с жената на президента-Деси Радева!

Съвсем ненадейно преди две седмици първата дама Десислава Радева се разболя от коронавирус, макар в последната година да е намалила до минимум социалните си контакти, узна HotArena.

Деси Радева

Нещо неприятно се случва с Деси Радева

От президентството уточниха, че съпругата на Румен Радев няма сериозни оплаквания и усложнения, а карантината си прекарва сред лукса на правителствената вила „Калина“ в Бояна.

Очевидно имунитетът е ахилесова пета на Радева. За втори път се случва тя да бъде покосена от коварен щам на вирус, откакто е под светлините на прожекторите.

През октомври 2017 година първата дама бе връхлетяна от жесток грип, който я прикова на легло за няколко дни с висока температура и сериозни оплаквания.

Заради болестта се наложи тя да пропусне две светски събития. Първата дама не се е жалвала публично за други свои здравословни проблеми, освен тези, свързани със зрението.

Тя носеше очила със силен диоптър още в началото на мандата на своя съпруг.

Покрай тях дори се разрази скандал, тъй като се появи с очила с тъмни стъкла на церемонията по встъпване в длъжност на Радев, което бе изтълкувано като неуважително от специалистите по протокол.

В последствие се оказа, че Радева е била с диоптричните си очила, които са със затъмяващи се стъкла, в зависимост от светлината, пише Ретро.

В малкото си интервюта тя е споменавала и за нервния срив, който преживяла преди време заради прекалено много психологическо натоварване.

Това се случило когато работела като асистент на шефа на голяма фирма за производство на бира и наложил напускането й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар