Алисия шпори с джип за половин милион!(Кой й го подари)

Алисия шпори с джип за половин милион!(Кой й го подари)
Гласувайте за статията

Влюбен бизнесмен подари мощно возило на Алисия

Докато част от чалгарките недоволстват срещу затварянето на заведенията заради коронавируса, за други очевидно няма криза и не се оплакват, че нямат пари за бензин. За Алисия годината явно е изключително успешна.

Алисия

Алисия се фука с мощно возило

Изпълнителката от лекия жанр шпори из софийските улици с последен модел джип “Мерцедес Брабус”, който е излязъл от завода преди броени месеци. Цената на мощното возило е 250 000 в евро, което е 490 хиляди лева.

Това е цената без допълнителни изгъзици и брониране, иначе сумата скача до милион.

Поръчковият мерцедес е подарък на Алисия от гаджето й Симеон Филипов. 30-годишният бизнесмен е лудо влюбен в кака си Ася, както е истинското име на певицата, и не спира да я глези.

Разбира се, предвидливият Симеон не е прехвърлил мощния джип на името на бившата на Валери Божинов, а колата й е дадена само за ползване, но все пак е помислил за любимата си, пише “Уикенд”.

Алисия определено събира очите на шофьори и пешеходци. Със същия модел се придвижва внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков – Цар Киро.

Ангел Рашков има в гаража си “Мерцедес Брабус” G 65 AMG, който е решен в турско синьо.

Този модел джипове са високо оценени и предпочитани от любителите на високите скорости. Алисия и бизнесменът Симеон Филипов въртят любов от поне 2 години.

Младият баровец се занимава с недвжими имоти и заради финансовите си възможности е сред най-желаните ергени в София.

Самата Алисия от доста време насам неглижира кариерата си и не си дава зор за песни и клипове. Певицата неведнъж е виняла работата си и постоянните си отсъствия нощем и за разделите с бившите си половинки.

Сега тя е доволна от пандемията и това, че може да е неотлъчно до любимия си Мони, вардейги го от златотърсачки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар