Тези зодии владеят магията!И умело я използват (Част 1)

Тези зодии владеят магията!И умело я използват (Част 1)
Гласувайте за статията

Всеки човек получава талант, дар, включително и умения за вълшебства

Магията никога не е тъмна или светла, всичко зависи от човека, който създава вълшебства.

зодии

Тези зодии умело използват магията, сн. Фейсбук

Представителите на тези зодиакални знаци могат спокойно да се нарекат добри вълшебници.

Защото използват магията, за да помогнат:

Овен
Смята се, че тези хора не са най-търпеливите … И това е истина! Там, където липсва достатъчно търпение, Овните проявяват упоритост и находчивост.

Но те също така са много податливи на емоции и, ако се се разгорещят, могат да сътворят какви ли не неща.

Но Овните не са известни само с това, нали? Те имат много качества. Освен това в зодиакалния кръг Овните са едни от най-силните по отношение на енергията.

И не са много тези, които могат да се състезават с тях в това отношение.

Но дори и без всички мистични уговорки, понякога Овенът може да бъде наречен добър вълшебник. Защото представителите на тази зодия могат да се появят в точния момент и да ви подкрепят както с думи, така и с дела.

Освен тoва те прекрасно могат да споделят енергията си с другите, понякога без дори да знаят за това. Те са в състояние по-добре от всички да премахват много различни негативи, просто като ги изгарят със своята енергия.

Рак
Работата е там, че с представителите на Рака не всичко е толкова просто, колкото може да изглежда. Много от тях имат дар за магия и проявяват интерес към всичко това.

Те учат нещо, четат различни книги, понякога много съмнителни. И, разбира се, те изпитват своите сили на практика.

Но всичко се свежда до там, че Ракът имат соя дар като нож с две остриета. Само по себе си това не е тъмно и не е светло. Всичко ще зависи от това как се използва.

Защото Раците имат много силен дар за емпатия, който им позволява да разбират чувствата на другите хора. Е, играят си това, но всички тези игри изискват практика и опит.

Понякога на Рака му трябват само няколко думи, за да помогне на човек да се успокои… И също толкова усилия, за да навреди.

Трябва обаче да отдадете дължимото на Рака. Те всъщност не обичат да използват своя дар за зло. Освен ако накрая не се изгорят и дори тогава не привличат зло,

ако другите методи са по-неудобни или неприятни от този, пише Една.бг.

.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар