Златка Димитрова: Да, сама съм! И вече дълго време няма да погледна мъж! (виж тук)

Златка Димитрова: Да, сама съм! И вече дълго време няма да погледна мъж! (виж тук)
3 (60%) 1 vote

Златка Димитрова призна, че с Кирил Танев не са заедно!

„Разделих се с Кирил. Самa съм.“ Така Златка Димитрова потвърди cлyxoвeтe, че е скъсала с гаджето си, фитнес гypyтo Кирил Танев.

Златка Димитрова

Златка Димитрова и Кирил Танев вече нямат нищо общо

От седмици в профила на Черната Златка няма никакви снимки с мачото, а последователите на силиконката се чудеха каква е причината за това.

Двойката се е разделила преди повече от месец. Златка не разкри какво е довело до краха на любовната й авантюра с Кирил. Според слуховете тя е залитнала по друг мачо, ала Златка е категорична, че няма друг мъж е живота й. И скоро няма й да има.

„Доста дълго време ще бъда сама. В момента съм се фиксирала върху работата си, нови проекти и не на последно място – сина ми Миро. Детето ми е приоритет номер едно“, казва Черната Златка.

Но уви, Златка Димитрова отново е с разбито сърце и без половинка. Танев не приема раздалата тежко. Според думите на мачото връзката му със Златка вече се е изхабила и най-правилното решение е двамата да продължат по пътя си.

„Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде“, пише философски в социалната мрежа вече бившето гадже на Димитрова.

Златка и Танев бяха заедно почти две години. Тъмнокосата изкусителка бе много влюбена във фитнес треньора. Тя вярвала, че най-сетне е открила правилния мъж. Още повече че наследникът на Злати – малкият Миро, харесвал много половинката на майка си, пише вестник „България Днес“.

Плеймейтката и инструкторът бяха неразделни. Постоянно споделяха свои снимки заедно, правеха си жестове. Преди няколко месеца изготвиха 12-седмично предизвикателство, в което извайваха телата на влюбени двойки.

Кирил Танев и Златка Димитрова се запознават във фитнес залата и първоначално споделят само общата си страст към спорта. Няколко месеца по-късно между тях пламва искра, сближават се още повече, след като се опознават и се залюбват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар