Кралица Елизабет Втора е категорична, че…

Кралица Елизабет Втора е категорична, че…
Гласувайте за статията

Интервюто вече породи напрежение във Великобритания

След като в САЩ вече беше излъчено интервюто на американската водеща Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс, кралица Елизабет Втора заяви категоричното си мнение.

Факт е, че интервюто вече породи напрежение във Великобритания.
Часове преди това по Би Би Си бе излъчено послание на кралица Елизабет Втора по повод на Деня на Общността на нациите.

Елизабет Втора

Интервюто вече породи напрежение във Великобритания

Медиите на Острова отбелязаха, че британската кралица няма да гледа интервюто на Опра Уинфри.
Интервюто на известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри с Хари и Меган породи напрежение в монархията няколко дни, преди да бъде излъчено.

Вместо това ще се фокусира върху въпроси от национално значение

Много британски издания пишат, че кралицата просто ще игнорира интервюто и вместо това ще се фокусира върху въпроси от национално значение, както посочват от Бъкингамския дворец.
Става дума за предварително записано послание на Елизабет Втора за отбелязване на Деня на Общността на нациите, в което се появиха и други членове на кралското семейство като принц Чарлз, Камила Паркър-Боулс, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Що се отнася до интервюто с Хари и Меган, то бе излъчено и във Великобритания, но в понеделник по телевизионния канал Ай Ти Ви. В пуснати предварително клипове от интервюто Меган казва, че не може да мълчи, когато кралското семейство участва в разпространяването на лъжи за нея и съпруга ѝ, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар