И Орлин Павлов тръгва на туристически тур до Луната!

И Орлин Павлов тръгва на туристически тур до Луната!
Гласувайте за статията

Орлин Павлов тръгва на туристическа обиколка до Луната

„Две бяха мечтите ми, когато бях дете. Едната – да стана боклукчия заради интересните камиони, и другата – да бъда космонавт!“. Това споделя пред „България Днес“ чаровният певец Орлин Павлов по повод кандидатурата си за туристическа обиколка до Луната, узна HotArena.

Орлин Павлов

И Орлин Павлов иска да пътува до Луната

Не на шега Орлин сподели идеята си в социалните мрежи. Той наистина е готов да се впусне в уникалното преживяване. Това ще е сбъдната мечта за него.

Подобно на всяко малко момче, пътуването в Космоса е било блян и за малкия Орлин едно време. Проектът, по който Павлов кандидатства, се нарича „Драга Луна“ и е част от идеята на Илън Мъск за туристическа обиколка на Луната и завръщане на Земята.

Японският милиардер Юсаку Маедзава изкупува всички осем пасажерски места на совалката на Мъск и обявява конкурс за безплатния билет, в който се включва Орлин Павлов.

„Не знам, ако стане и ме изберат, дали няма да се разколебая, но в момента съм готов да тръгна“ – казва любимият на публиката певец и актьор.

Орлин бе част от родните изпълнители, които само преди дни се срещнаха с премиера Борисов, за да обсъдят мерки за подпомагане на независимите певци и музиканти,

които последните месеци на пандемията останаха без работа и сигурни доходи. Те получиха обещание да бъдат отпуснати по пет минимални работни заплати за около 1000 творци.

„Секторът е много щастлив, че успяхме да се обединим в полза на всички, които крайно се нуждаят от тези средства. Тепърва трябва да се гласува, да се определят и критерии за кандидатстване, но стискаме палци да успеем.

Това е само една малка крачка към това да сме полезни един на друг“ – споделя още пред вестника Орлин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар