Къци Вапцаров лъсна по голо дупе в „Капките“!(Снимки)

Къци Вапцаров лъсна по голо дупе в „Капките“!(Снимки)
Гласувайте за статията

Къци Вапцаров даде всичко от себе си в „Капките“ и изуми всички!

Шоуменът Къци Вапцаров загърби благоприличието и на стари години стана буквално за смях. Тв легендата лъсна по бели гащи заради един от образите си в „Като две капки вода“.

Феновете бяха изненадани и от корема му, въпреки че от години актьорът е фен на здравословните храни, винаги пази режим и много внимава какво яде.

Годинките обаче си казват думата и коремчето му е като на всеки почитател на бирата. Резилът му обаче го възнагради и именно поради тази причина стана победител в последното издание на шоуто на Нова телевизия.

Къци Вапцаров в „Капките“

57-годишният Вапцаров влезе в кожата на Майли Сайръс като бе преобразен до неузнаваемост. Продуцентите на продукцията обаче превърнаха участието му повече в сеир, отколкото в имитация.

57-годишният Къци захвърли благополучието

Дори Фънки се надигна от скамейката на журито и лично да поздрави Къцамун, който определено даде всичко от себе си за изпълнението на Wrecking ball.

Въпреки концепцията на „Капките“, изявата му определено можеше да бъде доста по-цензурирана. Но явно продуцентите са търсели точно ефекта на бруталната изцепка, която унизи победителя.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров лъсна по голо дупе в „Капките“

Къци вложи сърце и душа в изпълнението. Докато пееше той бе с бял потник и бели слипчета, именно като Сайръс в клипа, но после свали бельото си и се хвърли върху голяма топка.

Той остана по телесна прашка в телесен цвят, която създаваше впечатление, че е напълно гол, пише HotNews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар