Георги Мамалев: Срамота е да обиждат Мария Бакалова, простотия е! (виж тук)

Георги Мамалев: Срамота е да обиждат Мария Бакалова, простотия е! (виж тук)
Гласувайте за статията

Георги Мамалев защити Мария Бакалова след нападките!

„Срамотия и простотия българска е всичко негативно, което се изписа и изговори срещу Мария Бакалова!“ Това обяви пред вестник „България Днес“ легендарният актьор Георги Мамалев.

Георги Мамалев защити актрисата Мария Бакалова

Повод за думите му са последните изказвания на Копринка Червенкова, която критикува ролята на Мария Бакалова в „Борат 2“. По думите на Червенкова „Такова скандално бездарие отдавна не бях гледала. Бакалова по-добре да се съблече за някое списание отколкото да участва в тази помия“, и че актрисата „няма голяма перспектива пред кариерата си след тази срамна работа“.“

„Мария Бакалова спечели наградата на критиците, а г-жа Червенкова я заклеймява едва ли не като някакво бездарие. Това е наглост, ужасяващо изградено самочувствие на човек, който раздава правосъдие и никой друг, ако не го е питал, няма право да дава награди.

Каквото и да говорят, както и да си чешат езиците, те никога няма да преживеят успеха на това момиче“, категоричен е Мамалев. „Не давам никакви коментари за никаква Бакалова“ споделя от твоя страна Копринка Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар