Лили Иванова подарява свои дрехи на феновете си! (още подробности)

Лили Иванова подарява свои дрехи на феновете си! (още подробности)
3 (60%) 1 vote

Лили Иванова радва феновете си!

Лили Иванова си подарява якетата, ботушите и обувките. Примата има навика всяка година за първа пролет да дарява свои фенове с дрехи, които не използва по една или друга причина.

Лили Иванова

Лили Иванова дарява дрехите си на фенове

Обикновено става въпрос за неща, които са й подаръци от някого, но са й големи или не носи такива. Дава ги на фенове, сформиращи неформални клубове на почит към певицата.

И често феновете спорят кой какво да вземе от даровете на легендата. Тази година Лили също спазва традицията, но взема всички мерки за безопасност.

И до ден днешен нейни фенове разказват как един от най-известните й почитатели, каращ трамвай, получил яке в синьо и бяло, което навремето й било дадено от Емил Димитров.

Почитателят дълго време пазил якето като свещена реликва у дома си и не давал на никого да го пипа. Накрая решил да го облече и поразходи из софийските улици.

Оказало се обаче, че му е малко. Въпреки това той тръгнал на разходка и съответно някои от шевовете се пръснали, но въпреки това той вървял щастлив и обяснявал на всеки срещнат познат, че това му е дар от Лили.

Именно ватмани и ватманки са най-запалените почитатели на примата и те често получават от нея подаръци. Певицжата обаче рядко дава сценичните си тоалети и обувки. Тях предпочита да ги паз, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар