Криско и Цвети станаха родители за втори път, честито!

Криско и Цвети станаха родители за втори път, честито!
Гласувайте за статията

Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха родители на момче. Те вече имат едногодишна дъщеричка, но сега семейството им се увеличи с още един член. Изпълнителят и жена му дълго се опитваха да пазят втората й бременност в тайна, не издаваха и пола на бебето. Че са се сдобили със син, ги издаде чалга звездата Галена.

„Честито, семейство! Одрал ти е кожата, Крис!”, написа фолк певицата в инстаграм профила на изпълнителя. Така стана ясно, че новороденото е от мъжки пол. Макар че щастливите родители не оповестиха публично как са нарекли сина си, според запознати той носи името Даниел.

Криско и нежната му половинката хич не си губят времето, защото само година след като се роди дъщеря им Амая, те се почувстваха готови за още едно дете. Изпълнителят неведнъж е признавал, че иска наследниците му да са с малка разлика във възрастта.

Близки до Цветелина твърдят, че втората й бременността протекла нормално, но в самото начало цялото семейство преживяло стресова ситуация. Покрай активния си начин на живот и липсата на социална дистанция Криско лепнал Ковид-19 още през лятото. Той прехвърлил заразата на жена си, която тогава била в началото на бременността. За щастие, тя се разминала само с леки оплаквания, а рапърът имал температура, кашлица и загуба на обоняние, но и при него не се наложило болнично лечение.

Че талантливият габровец и любимата му очакват второ дете, феновете заподозряха още през есента. На първия рожден ден на дъщеря им Цветелина се появи в нетипично за нея облекло. Роклята, която бе избрала за празника, стоеше доста свободно в областта на талията и по всичко личеше, че прикрива нарасналия корем на брюнетката .

Сега Петрова твърди, че иска да се отдаде на семейството и на двете си деца. Тя няма намерение скоро да се връща на работа. Преди красавицата се изявяваше като танцьорка и стюардеса, но този период вече е затворена страница за нея. Казва, че към полетите може и да се върне някой ден, но кълченето в оскъдно облекло със сигурност остава в миналото.

Криско е разказвал, че с Цвети са се запознали на снимките на негов видеоклип. Тогава тя била част от популярен балет, но семейният живот с хитовия изпълнител много я променил и танците вече не са сред приоритетите й. „Беше хубав период от моя живот, но вече съм различен човек и ме вълнуват други неща!”, категорична е младата майка, която напълно е загърбила нощния живот.

„Приятелките ми се шегуват с мен, че съм станала скучна, но това е положението. С мъжа ми не разчитаме на детегледачки, справяме се сами!”, твърди Петрова. И пояснява, че не иска да ползва услугите на бавачки, защото няма доверие на чужди хора.

След появата на Амая следродилната депресия не подминала младата майка, но благодарение на Криско тя успяла да преодолее кризата. Хубавицата трудно свикнала с постоянното безсъние и коренната промяна на ежедневието, а това довело до раздразнителност и безпокойство.

Известно е, че следродилната депресия има различни измерения и при някои жени протича по-леко, докато при други се задържа с месеци. За щастие, любимата на рапъра имала неговата подкрепа и така по-бързо се справила с неприятното състояние. Първите седмици след раждането се оказали най-трудни, но постепенно неопитните родители свикнала с новия си начин на живот и добили повече увереност. Цветелина споделила пред свои приятелки, че очаква с второто дете да й бъде много по-лесно, защото вече е натрупала ценен опит.

Талев и Петрова са заедно от 4 години и твърдят, че се разбират отлично. Въпреки плъзналите слухове, че ще се женят, те все още не планират сватба. Семейството възнамерява да се посвети на децата си, а и Криско винаги е отричал брака като институция.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар