Гази правилата: Графа пазарува в мола без маска!

Гази правилата: Графа пазарува в мола без маска!
Гласувайте за статията

Графа щъка из мола без маска!

Влади Ампов – Графа не разбира колко сериозна е пандемията и не спазва стриктно противоепидемичните мерки. Певецът нарушава заповедта на здравния министър за задължително носене на маски в закрити обществени пространства. А през уикенда си позволи да влезе с открито лице и в мола.

Графа

Графа не спазва противоепидемичните мерки

Издънката му не остана незабелязана за папараците на вестник „Уикенд” и те я запечатаха в няколко кадъра, които ще предизвикат ужас у докторите в НОЩ Мутафчийски, Кантарджиев и Кунчев.

Графа пристигна в мола с джипа си, който кара вече цяла година. Возилото е изкючително луксозно, но собственикът му не го поддържа, държи го мръсно. Говори се, че певецът е купил всъдехода с огромна отстъпка, като за разликата в цената е правил реклама на фирмата продавач.

Спрял на закрития паркинг в търговския център, Ампов слезе от колата с двете си деца – Крис и Никол. Хлапетата носеха противогрипни маски, но не и таткото. Устата и носът му останаха непокрити дори когато с домочадието му хлътнаха през входа, водещ към многобройните магазини.

Настроението на Влади не беше никак добро. Той говореше разпалено с наследниците си, а отстрани изглеждаше така, сякаш им се кара. Децата слушаха внимателно татко си и не му противоречаха.

Един човек липсваше в компанията – Мария, майката на Крис и Никол. Но пък именно тя беше причината за посещението на близките й в мола в навечерието на 8 март. Графа и децата бяха на шопинг в търговския център, за да купят подарък, с който да я изненадат за празника.

При обиколката си из бутиците Ампов си даде сметка, че може да отнесе глоба за неспазване на противоепидемичните мерки, и най-накрая сложи маска. Физиономията си музикантът покри с черно парче плат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар