Наум Шопов-младши рони сълзи за „Откраднат живот”

Наум Шопов-младши рони сълзи за „Откраднат живот”
Гласувайте за статията

Младият актьор и лекар Наум Шопов страда много, че лекарската сага свършва окончателно

Сериалът „Откраднат живот“ приключва окончателно и актьорите вече се сбогуваха един с друг, пише в. „Уикенд“. Най-разстроен от раздялата изглежда Наум Шопов-младши,

който твърди, че изминалите 5 години са били най-хубавите в живота му, отбелязва изданието.

Наум Шопов-младши

Наум Шопов-младши страда заради края на лекарския сериал

„Добих ценен опит и завъзах контакти, които цял живот ще ми бъдат от полза. Намерих и много нови приятели“ – коментира екранният д-р Борис Тасев.
Наум Шопов споделя със сълзи на очи в кратък видеоклип, публикуван в социалната мрежа, че този период от живота му остава в миналото.

Сериалът свършва и надежда за нови сезони в момента няма.

„Бях само на 23 години, когато започнах да се снимам в поредицата. Обади ми се Любо Нейков да ме покани на кастинг. Първата ми реакция беше: „Не, благодаря!“

Петата – също, но той беше сигурен, че мога да се справя. И ме убеди да отида на среща с Eвтим Милошев“ – връща лентата на спомените Шопов.

На един от кастингите той се запознал с екранната си партньорка Луиза Григорова, която в началото му се сторила доста надута. После обаче се сближили и много си допаднали.

Тя му помогнала да се отпусне и да преодолее напрежението на снимачната площадка.

Наум до последно се опасявал, че няма да се справи, и даже бил готов да се откаже малко преди старта на сезона. Той обмислял да излъже, че е счупил крак, за да не отиде на първи си снимачен ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар