След 4 годишна кавга:Рачков сдобри скараните Ритон и Филип Киркоров!

След 4 годишна кавга:Рачков сдобри скараните Ритон и Филип Киркоров!
Гласувайте за статията

Рачков успя да сдобри дует „Ритон” и Филип Киркоров

„Забраненото шоу на Рачков“ продължава да създава прецеденти и във втория си брой, видя HotArena.

Истинска изненада беше включването на Филип Киркоров като изненада за дует „Ритон“, като по този начин се сдобриха след 4 години.

Рачков

Рачков сдобри скараните дует „Ритон“ и Филип Киркоров

Катя и Здравко бяха гости на Димитър Рачков, който ги въвлече в серия от игри, в които трябваше да се познаят един друг от оскъдни снимкови детайли, а малко преди да напуснат студиото ги изненада с неочакван разговор.

От Москва през скайп връзка беше включена руската поп звезда Филип Киркоров, с когото най-успешният роден дует проведе доста любопитен разговор.

Тримата имат дългогодишно приятелство, което прави четиригодишна пауза вследствие на недоразумение с пресилени думи пред медиите от страна на Киркоров през 2015-та, когато Катя и Здравко участваха във „ВИП Брадър“.

„Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите. Когато вие играехте ролята на „ВИП Брадър“, на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно.

Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент“, разясни Киркоров и добави с вълнение: „Обичам ви много, винаги ще съм благодарен на вас, защото моята кариера тръгна благодарение на вас и вашите песни“.

Здравко призна, че от малък Филип Киркоров е много чувствителен, а Катя го потвърди с усмивка: „Малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар“.

В крайна сметка обаче, Катя и Здравко приеха с усмивка голямата изненада и заявиха на Филип Киркоров, че винаги е добре дошъл, пише Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар