Семейството на Тошко Йорданов се къпе в лукс, синът му с кола за 50 бона! (виж тук)

Семейството на Тошко Йорданов се къпе в лукс, синът му с кола за 50 бона! (виж тук)
Гласувайте за статията

А иначе Тошко Йорданов го раздава „скромен човечец“!

Дясната ръка на новоизпечения политик Слави Трифонов Тошко Йорданов крие семейството си по примера на своя шеф. Оказва се обаче, че и жена му, и синът му са напред в бизнес делата, докато той го раздава скромен човечец.

Тошко Йорданов

Сценаристът Тошко Йорданов се прави на скромен човечец

Йорданов е женен за издателката Деляна Хаджитодорова от 1995 година. На нейно име се водят две фирми – „Ди ес Ти Медия“ и „Си Би Ел Компания“.

Първата от тях към момента не функционира, но втората продължава да работи. Като предмет на дейност на двата бизнеса на Тошковата жена са вписани почти сходни неща.

Действаща Си Би Ел се занимава с издателска дейност, вътрешен и международен туризъм, посредническа, счетоводна, консултантска дейност, търговия с авточасти, строителство, производство и търговия в областта не леката промишленост, хранителновкусовата промишленост, селското стопанство, търговия с химикали, транспортна и таксиметрова дейност и услуги, хотелиерство и всяка друга дейност и услуги.

Любопитна подробност е, че синът на Тошко Йорданов също е бизнесмен, въпреки младата си възраст. Сибил е на 24 години, но е съдружник в успешна компания за доставка на медицински консумативи Ай Ес Джи медикъл.

Ортак му е неговият набор Иван Клисурски, който пък лъсна в листите на „Има такъв народ“ за кандидат-депутати в Сливен и в Добрич. Сибил е известен със скъпото си и високорисково хоби. Той е маниак на тема японски спортни коли и ралита.

Собственик е на автомобил уникат – Nissan 350z Nismo, клас MAXI, каквито почти не се срещат на територията на България. Моделът е сред най-бързите и струва около 50 хиляди лева, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар