Ядец: Фалшив Мартин Скорсезе покани Мария Бакалова във филм! (виж тук)

0

Мария Бакалова с покана за филм от фалшив Скорсезе!

Измамник, представящ се за гениалния режисьор Мартин Скорсезе, покани Мария Бакалова за нов проект. Самозванецът го направи чрез акаунта си в Туитър. Мошеникът използва успеха на българката, която в началото на седмицата бе номинирана за „Оскар“.

Мария Бакалова
Фалшив Скорсезе загражда Мария Бакалова

Съмнителната личност поздрави Бакалова в социалната мрежа под пост на нейния откривател Саша Барън Коен, благодарение на когото бургазлииката става популярна из цял свят с участието си „Борат 2″.

Фалшивият Скорсезе иска родната звезда да е част от новия му проект. По думите му филмът ще разказва история за комунизма в съседна Сърбия. A Мария ще изиграе една от главните роли в поредния хит на Скорсезе.

„Бих искал да работя с вас. Става дума за сръбски комунистически разказ. Моля, обадете ми се за това“, пише измамникът, представящ се за Скорсезе. Дали изобщо ще има такава продукция, никой не знае.

Самият Скорсезе също засега не е обявил а да работи по подобен проект. Кой стои зад фалшивия профил, не е ясно.

Проверка на вестник „България Днес“ установи, че профилът на фалшивия Скорсезе е направен през миналата година. Въпреки това някои медии побързаха да сътворят сензацията и веднага написаха, че великият кинорежисьор желае Мария Бакалова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.