Влади Въргала под постоянен стрес да не изгуби майка си

Влади Въргала под постоянен стрес да не изгуби майка си
Гласувайте за статията

Влади Въргала се грижи денонощно за майка си, която миналата пролет се размина с най-лошото.

Благодарение на него и лекарите, които я спасиха след тежък инсулт, сега госпожата живее втори живот. След изписването си болницата Анета се установи в софийския дом на сина си и редовно излиза на разходки в парк „Гео Милев”. По алеите тя върви с два бастуна, а прочутият кукувец бди над нея да не падне.

Онзи ден майка и син отново дишаха чист въздух в парка, видяха папараците на „Уикенд”. Когато старицата се умори да крачи, Влади я настани на една пейка и започна да разтрива лявата й ръка. Крайниците на Анета се схващат при физически усилия, защото инсултът им бе нанесъл много тежки поражения.

Въргала и родителката му останаха около час в парка. После бавно, бавно се отправиха към квартирата на популярния актьор и режисьор. Жилището на Влади е съвсем наблизо – в кв. „Редута”, и в него са създадени всички удобства за поразената от мозъчен инфаркт госпожа.

Преди да се разболее, Анета живееше в селце край Велико Търново. Именно там я покоси инсултът – удари я, докато шеташе из двора. С лечението на пациентката се зае неврологията на болницата в старата столица, а после бе проведена рехабилитация в санаториум в Павел баня.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар