Антония Петрова и мъжът й празнуват 4 години любов на Малдивите!

Антония Петрова и мъжът й празнуват 4 години любов на Малдивите!
Гласувайте за статията

Мис България Антония Петрова е поредната родна звезда, която избяга от зимните условия в страната и се отдаде на екзотика и топло време на Малдивите. Перничанката е в компанията на своя съпруг Ивайло Батинков, като този път със себе си са взели и малкия им наследник Благовест.

Семейството прикова вниманието с красиви слънчеви снимки, като са подбрали и банските костюми на тримата да са от един цвят. Антония е на седмото небе не само от почивката си на това райско местенце, а въобще от живота си през последните три години и обясни подробно а за запознанството си с нейния съпруг.

„На 17 март, преди 3 години с моя съпруг се запознахме съвсем случайно, мислейки тогава. След това си дадохме сметка, че нямаше нищо случайно в нашата случайна среща, а всичко просто си е било писано! На този ден празнуваме много празници и наши лични тържества, едно от които е рождения ден на отдавна покойния дядо Благовест, който както казва Ивайло, “той ни събра отгоре и бди над нас да сме едно неразривно цяло и най-доброто и сплотено семейство, за което винаги сме мечтали”! Само преди 3 години се запознахме, а вече не си спомняме живота един без друг! Само за 3 години, а имаме целия свят, светът е наш, на нас тримата… а най-доброто и интересно едва предстои“, пише тя.

Не можем да отречем, че Антония се намира в топ форма, за която могат да й завидят и най-запалените фитнес маниаци. А всички очакваме още красиви снимки от семейната им почивка на Малдивите и като се върне да ни разкаже подробно за преживяванията си там и как малкият Благовест е понесъл дългия полет.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар