Новата синоптичка Лора Георгиева зарязана от богатия си мъж! (още разкрития)

Новата синоптичка Лора Георгиева зарязана от богатия си мъж! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Новата синоптичка Лора Георгиева е зарязана от втория си мъж!

На красивата синоптичка на Нова телевизия Лора Георгиева никак не й върви с мъжете, пише ПИК. Преди седем години родената в Казанлък брюнетка остана вдовица. След като неизвестен все килър още насочи смъртоносни куршуми по тогавашната й половинка – варненския милионер Борислав Манджуков.

Лора Георгиева

Лора Георгиева се раздели с втория си мъж богаташ

След него Лора пристана отново на крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес край морето. Но бракът им е приключил тихомълком в края на миналата година, научи ексклузивно нашият екип от двама независими един от друг източници.

На работното си място красивата Лора Георгиева не била много приказлива по въпросите, касаещи личния й живот. Затова и из нюзрума на Нова телевизия изобщо не разбрали, че е променила семейния си статус.

За развода на Лора и доскорошния й съпруг Деян Дачев се разбрало в социалните мрежи. В началото на годината потребители на най-големия клюкарник – Инстаграм, засекли бизнесмена да публикува снимки от Малдивите.

На райските острови обаче за всеобща изненада не го придружавала красивата му съпруга, а друга дама. Тя не е публично известна, но пък по-млада от синоптичката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар