Евгения Джаферович се извини за скандала с журналистката! (виж тук)

Евгения Джаферович се извини за скандала с журналистката! (виж тук)
Гласувайте за статията

Евгения Джаферович се извини след жестокия скандал!

Преди малко повече от седмица съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович – Евгения Джаферович, се оказа с повдигнато обвинение от прокуратурата след инцидент на пътя.

Евгения Джаферович

Евгения Джаферович предпочита засега да запази мълчание по темата

Заради него избухна конфликт между нея и журналистката Наталия Радославова, която веднага сподели своята версия за разигралата се драма в центъра на София.

За разлика от нея жената на Ваня Джаферович пази строго мълчание за махленската караница. Във интервюто си пред „Папараци“, излъчено вчера вечерта, гримьорката също категорично отказа да обясни дали е ударила шамар и ритала колата на Радославова, при това пред децата си.

Тя все пак наруши мълчанието си по случая и преди часове публикува много обширен пост в своя официален Инстаграм профил, с който обяснява защо не коментира неприятния инцидент. Ето какво написа Евгения Джаферович:

„Много от вас ме питат защо вече повече от седмица не вземам отношение по обвиненията, които се изсипаха върху мен от страна на една дама.

През това време много нейни колеги, представители на уважавани медии, се свързаха с мен за мнение или коментар, но и на тях отговарям едно и също – моето предпочитание, както и това на адвокатите ми, е да не се пречи на разследването, което в крайна сметка да установи кой е крив и кой – прав.

Искам обаче да се знае, че мълчанието не е признак на съгласие, нито пък опит да се снижа, потуля или скрия. Напротив – наясно съм, че преекспонирането на ситуацията и доста спорните твърдения, изнесени в публичното пространство, очернят мен и вредят на семейството ми. Затова и искам извинение, но само от децата си, задето станаха неволни свидетели на грозни атаки срещу майка им.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха. На онези, които побързаха да ме обвинят, ще кажа единствено, че човек няма право да съди, преди да е наясно с всички гледни точки върху ситуацията. Една гледна точка и едно мнение не означават истина.

Ще дойде момент, в който ще разкажа всичко. Ще го направя пред медия, която не си е позволила да спекулира и да издава присъди без време и доказателства. Дотогава ще продължавам да съдействам на разследването и ще продължавам да вярвам в справедливостта, на която уча и децата си. Приятен ден. Усмихвайте се!“, сподели Жени Джаферович.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар