Кралското семейство нанесе жесток удар по Меган и Хари

Кралското семейство нанесе жесток удар по Меган и Хари
Гласувайте за статията

Адът за тях тепърва предстои

След тежките обвинения, отправени от Меган и Хари към кралското семейство, последва жесток ответен удар. Предстоящите удари ще са повече от тежки за тях.

Припомняме, че при разговора й с Опра, Меган призна, че е била пред самоубийство. Расистките коментари по адрес на сина й Арчи пък, са я тормозели още преди раждането му.

Меган

Адът за тях тепърва предстои

Съсексови разказват в какъв кошмар са живели във Великобритания, как Уилям и Чарлз са ги изоставили и единствено парите, оставени от принцеса Даяна са им помогнали да продължат напред.

Първата реакция на двореца бе емпатична към двойката. От Бъкингам заявиха, че съчувстват на Меган и Хари, но отрекоха напълно обвиненията в расизъм.
След това всичко изглеждаше затихнало, но Короната въобще не се е предала.
По всичко личи, че ударите от нейна страна по младата двойка, очакваща второто си дете, тепърва предстоят.

Оказва се, че в Уиндзор играят много хитра игра и не са стояли тихо и кротко през тези дни. Те са планирали ответните си действия стъпка по стъпка.
Първият им ход бе огромната статия в британското издание „Sunday Times“. Тя е посветена на принц Уилям. Той е представен в уникална светлина. Отзивите са, че той би бил един прекрасен бъдещ крал.

Вероятно ще съжаляват горчиво за несполучливия опит

Вторият тих удар бе видеото на Уилям и Кейт Мидълтън. В него двамата заявяват, че психичното здраве е „Тема близка до сърцата им“. Тази фина препратка към интервюто на Меган и Хари и проблемите, които Съсексови казват, че имат в това отношение, е пореден удар по тях, но с типичния финес за Короната.

Третият удар е плъзналата снимка на принц Уилям от преди години. На нея той прекарва нощта на улицата заедно с чернокожи. Така тотално се отричат обвиненията в расизъм. Под снимката се припомня и инициативата на кралското семейство да се създаде отдел, който да работи в подкрепа на малцинствата в страната.

Така вместо Дворецът да влезе в словесна схватка с Меган и Хари, той започна да действа по свой собствен и много хитър начин. Това обаче е едва началото.
Източници от Бъкингамския дворец твърдят, че Елизабет II и семейството й са подготвили много по-жесток удар срещу отцепилите се Съсексови. Предстои да разберем дали са прави, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар